18 Haziran 2015 Perşembe

Lang Lang'den genç piyanistlere çağrı

Klasik müziğin genç efsanesi ünlü Çinli piyanist Lang Lang'ın gözetiminde gerçekleştirilecek 3. Allianz Gençler Müzik Kampı'na başvurular 31 Temmuz'a kadar devam ediyor. Avusturya'nın başkenti Viyana'da 18-24 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek kampa, dünyanın dört bir yanından 8-14 yaş arasındaki 10 yetenekli genç kabul edilecek.

Allianz Gençler Müzik Kampı 2015, genç piyanistlere, Lang Lang ile çalışma fırsatı sunacak. Kampta, Münih Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi Gençlik Akademisi öğretmenleri de solo dersler verecek. Ayrıca kampa katılmaya hak kazanan çocuklar, Lang Lang ile birlikte dünyanın en önemli konser salonlarından biri olan “Wiener Musikverein”de halka açık genişletilmiş bir müzik dersi yapacak.

Allianz Grubu, Birleşmiş Milletler barış elçisi olan Lang Lang tarafından kurulan Lang Lang Uluslararası Müzik Vakfı ile 2013'ten bu yana işbirliği yapıyor. Bu işbirliğinin bir ürünü olarak çalışmalarını sürdüren Allianz Gençler Müzik Kampı da, her yıl dünyanın farklı ülkelerinden yetenekli gençleri bir araya getiriyor. Allianz'ın global marka elçisi olan Lang Lang, geçen yıl ekim ayında İstanbul'da sahneye çıkmış, konserde kendisine 11 yaşındaki Kaan Baysal eşlik etmişti. 2014'te Barcelona'da düzenlen ikinci kampa katılan Kaan Baysal, bu yıl düzenlenecek olan 3. Allianz Gençler Müzik Kampı'nın reklamlarında Lang Lang ile birlikte yer alıyor. Allianz Gençler Müzik Kampı daha önce Münih ve Barcelona'da düzenlenmişti. Finans ve sigortacılık şirketi Allianz'ın, Lang Lang Uluslararası Müzik Vakfı işbirliğiyle düzenlediği kampa başvuru için ayrıntılı bilgi www.langlangfoundation.org'da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder