25 Ağustos 2015 Salı

Yağmurlu ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın, Açıkhava Yaz Oyunları önceki akşam “Bir Yaz Gecesi” oyununun sahnelenmesi ile son buldu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki oyun, yağan yoğun yağmura rağmen seyircinin de isteği ile devam etti. Şemsiyeler ve yağmurluklar altında oyunu izleyen seyirciler, sosyal medyadan oyunculara teşekkür etti. Yağmur altında unutulmayacak bir oyun izleyenler, sağanak sağanak yağan ‘bir yaz gecesi'ne güzelleme yapanlar, ‘beraber ıslandık biz bu oyunda' şarkısını hep bir ağızdan söyleyenler oldukça fazlaydı.

William Shakespeare'in merkezine bir aşk hikayesini yerleştirdiği ve bu aşk hikayesi üzerinden döneminin toplumsal değerlerini gözler önüne serdiği “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı komedyası Aleksandar Popovski imzası ile sahneye taşındı. Oyunda; Levent Üzümcü'nün yanı sıra Selin İşcan, Gürol Güngör, Özgün Akaçça, Onur Demircan, Nurdan Kalınağa, Canan Kübra Birinci, Çağlar Yiğitoğulları, Arda Aydın, Onur Şirin, Dilay Taşkaya, Elyesa Çağlar Evkaya, Şevket Avşar, Müslüm Köse, Hazal Uprak, Aslı Şahin, Gürkan Bağbuğ rol alıyor. KÜLTÜR-SANAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder